Αυτός είναι ο πραγματικός τρομοκράτης που αιματοκύλησε την Κωνσταντινούπολη

Η ματωμένη πρωτοχρονιά που βίωσε η Κωνσταντινούπολη έχει πλέον εκτός από τρόμο και στοιχεία… θρίλερ, καθώς μετά από το φιάσκο με τις λάθος φωτογραφίες του μακελάρη, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έδωσαν στο φως της δημοσιότητας νέες εικόνες του πραγματικού δράστη μη μπορώντας για την ώρα να τον εντοπίσουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τις καινούργιες φωτογραφίες δημοσίευσε κατ’ αποκλειστικότητα ο ιστότοπος haberturk.com και σε αυτές απεικονίζεται ένας άνδρας νεαρής ηλικίας που φορά μπουφάν και στέκεται μπροστά από ένα γκισέ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι εικόνες είναι σχετικά θολές και τα χαρακτηριστικά του πραγματικού τρομοκράτη που αιματοκύλησε το κλαμπ «Reina» δεν διακρίνονται εύκολα. Πάντως, οι αρχές έχουν καταλήξει στα εξής συμπεράσματα:

# Ο δράστης είναι ηλικίας περίπου 25 ετών.

# Σύμφωνα με μαρτυρίες ο μακελάρης δεν μιλούσε καλά τουρκικά, οπότε οι εικασίες για την καταγωγή του δίνουν και παίρνουν (σ.σ. έχουν ακουστεί οι εκδοχές του Κιργιστάν, του Καζακστάν, του Ουζμπεκιστάν, της Τσετσενίας, του Αφγανιστάν, ακόμη και της μουσουλμανικής κοινότητας της Δυτικής Κίνας).

# Ενδέχεται ο δράστης να ανήκει στον ίδιο πυρήνα του ISIS που εξαπέλυσε την επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ στις 28 Ιουλίου 2016 σκοτώνοντας συνολικά 45 άτομα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα