«Αφεντικό» στην Τρίπολη ο Αστέρας (vid)

Μετά το ματς κόντρα στον Πλατανιά Χανίων, πολλοί είπαν ότι ο ΠΑΟΚ εξάντλησε τους τρόπους για να χάσει ένα «δικό» του παιχνίδι. Τελικά, στην Τρίπολη, η ομάδα του Χουμπ Στέφενς πραγματοποίησε νέα υπέρβαση αφού παρά το γεγονός ότι έλεγχε τον αγώνα και προηγήθηκε στο 60’ με κεφαλιά του Αθανασιάδη, κατάφερε να χάσει με 2-1, αφού ο Αστέρας πίεσε για την ισοφάριση και εκμεταλλευόμενος τα «παιδικά» λάθη του «δικεφάλου» πήρε τη μεγάλη νίκη με σκόρερ τους Γκοϊάν (65’) και Χουάνμα (78’).

Αυτή η ήττα είναι η τέταρτη συνεχόμενη του ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα, χάνοντας την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά του από τον τρίτο Ατρόμητο που ηττήθηκε χθες στη Λιβαδειά με τη διαφορά μεταξύ των δύο να μένει στους 2 πόντους.

Από την άλλη μεριά, οι Αρκάδες έδειξαν τρομερά ψυχικά αποθέματα καθώς εκτός από το ότι προέρχονταν από μια ευρεία ήττα από τον Ατρόμητο, βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά πίστεψαν στην ανατροπή και την πέτυχαν.

Αστέρας Τρ. (Βεργέτης): Μπαντής, Κυριακόπουλος, Ζησόπουλος, Γκόιαν, Λούι (λ.τ. 55′ Τσαμπούρης), Ουσέρο, Εντό, Ντε Μπλάσις, Μουνάφο (69′), Καράσκο (83′ Κουρμπέλης), Χουάνμα

ΠΑΟΚ (Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Ινσαουράλδε, Μαντούρο, Σπυρόπουλος, Κάτσε, Νάτχο, Ολίσε (80′ Λίνο), Λούκας (75′ Λάζαρ), Χούσεν (81′ Κουλούρης), Αθανασιάδης

Γκολ: Γκόιαν 65′, Χουάνμα 78′ – Αθανασιάδης 60′

Κίτρινες: Κυριακόπουλος 68′, Εντό 86′, Χουάνμα 90+-Νάτχο 76′, Ινσαουράλδε 85′


Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 2-1 HL 25η αγωνιστική  από greeksuperleague

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα