Αφομοίωσε… άμεσα την τακτική του Περέιρα ο Αυλωνίτης!

Οι οδηγίες του Βίτορ Περέιρα αποτέλεσαν τη βάση για τη θετική εμφάνιση και τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού στην Ξάνθη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων», Τάσος Αυλωνίτης, μετά τη διεξαγωγή του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή:
«Ξέραμε από την αρχή ότι θα’ ναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ εδώ πέρα χάσανε, ξέραμε από την αρχή πως αν κερδίσουμε θα’ μαστε πρώτοι στη βαθμολογία, αυτό ήταν ένα παραπάνω κίνητρο για μας και με τη βοήθεια του κόσμου φτάσαμε σε μία πολύ σημαντική νίκη. Νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απ’ το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος, βάλαμε τρία γκολ, ο αντίπαλος δε δημιούργησε εύκολα φάσεις, κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής απ’ το άλφα ως το ωμέγα και ευτυχώς για μας ήρθε μια πολύ ωραία νίκη.

Ο Βίτορ Περέιρα προσπαθεί να μας περάσει κάποια τακτικά κομμάτια περισσότερο, τα οποία τα βγάλαμε σήμερα στο γήπεδο και είδαμε κιόλας ότι η Ξάνθη δε μας απείλησε ιδιαίτερα γιατί στο τακτικό κομμάτι ήμασταν άψογοι νομίζω. Προσπαθεί να περάσει τη δικιά του φιλοσοφία σιγά-σιγά, δεν έχει προλάβει να δουλέψει ο άνθρωπος πολλές μέρες, όμως αυτά που μας είπαμε τα βγάλαμε στο γήπεδο κι έτσι ήρθε μια σημαντική νίκη.

Για μας είναι σημαντικό να είμαστε πρώτοι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν κοιτάμε ούτε τις διαφορές, ούτε τίποτα. Πάμε σε κάθε παιχνίδι, είτε εντός είτε εκτός, για τους τρεις βαθμούς και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα