“Βάλαμε το κάρο μπροστά από το άλογο με την εκλογή αρχηγού”

Νέα παρέμβαση για τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού στη Ν.Δ. έκανε ο Νίκος Δένδιας.«Βάλαμε το κάρο μπροστά από το άλογο με την εκλογή αρχηγού, θα ήθελα όμως να κάνω λάθος και το κόμμα να ξεπεράσει την κρίση και να δώσει καλύτερο μέλλον στον τόπο, φοβάμαι πάρα πολύ το ενδεχόμενο διάσπασης της ΝΔ», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1, ο βουλευτής του κόμματος. 

«Από τον Ιανουάριο είχα τοποθετηθεί οτι έπρεπε να πάμε σε συνέδριο με προσυνεδριακές συναντήσεις να κάνουμε αυτοκριτική για να δούμε τι κάναμε στραβά και στη συνέχεια να διαμορφώσουμε μια εφαρμόσιμη κυβερνητική πρόταση με αριθμούς την οποία θα υπηρετήσει με εκλογές νέος αρχηγός», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε: «κάποιοι που κόπτονται τώρα τότε σφύραγαν κλέφτικα και έλεγαν πως δεν χρειαζόμαστε συνέδριο και εμείς που το επισημαίναμε δαιμονοποιηθήκαμε και μας έλεγαν ότι θέλουμε να ρίξουμε τον αρχηγό».

Σε ερώτηση ότι το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο ίδιος θα στηρίξει τον Βαγγέλη Μειμαράκη είπε πως «συνήθως το ρεπορτάζ είναι ακριβές».

Ο κ. Δένδιας έκανε λόγο για «Κυβέρνηση τραγωδία η οποία σέρνεται στην ανεπάρκειά της που την Άνοιξη του 2016 θα καταλάβει ότι αυτή η διακυβέρνηση δεν οδηγεί πουθενά και θα βρεθεί σε αδιέξοδο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα