Βίλας Μπόας: «Ο Μπέιλ δεν παίζει τόσο καλά με τον Κριστιάνο»

Τώρα που έχει μείνει ελεύθερος από την Τότεναμ, ο Αντρέ Βίλας Μπόας μπορεί να μιλήσει πιο ελεύθερα για κάποια πράγματα, όπως για την κατάσταση που έχει περιέλθει φέτος ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Ουαλός μπορεί να είναι θετικός στις έως σήμερα εμφανίσεις του έχοντας σε 15 εμφανίσεις 9 γκολ, αλλά δεν θυμίζει τον παίκτη που ήταν πέρυσι στους Λονδρέζους πόσω μάλλον αν συνυπολογιστεί το γεγονός ότι έχουν δαπανηθεί για την απόκτησή του κοντά στα 100 εκατ. ευρώ.

«Ο Μπέιλ παίζει καλύτερα χωρίς τον Ρονάλντο», τόνισε ο πρώην προπονητής του και συμπλήρωσε: «Έχει σημαντικότερο ρόλο στην Ρεάλ όταν ο Κριστιάνο δεν παίζει. Όταν υπάρχουν δύο σημεία αναφοράς σε μια ομάδα, οι επιλογές είναι μοιρασμένες», προσέθεσε ο 36χρονος.

«Στην Τότεναμ ο Μπέιλ συνήθιζε να παίζει το ποδόσφαιρο που του έδινε την ευκαιρία να έχει τον κεντρικό ρόλο. Αυτό τον έκανε σημείο αναφοράς στην ομάδα. Είναι ήδη ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές. Το ερώτημα είναι το πότε θα επαναλάβει την επίδοση που είχε στην Τότεναμ, δίπλα στον καλύτερο παίκτη του 2013».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα