Βίντεο: Αυτός είναι ο Αλεξάντερ Γκοργκόν – Ο νέος στόχος της ΑΕΚ

Μένει ελεύθερος και σκοράρει... ο μέσος της Αούστρια Βιέννης

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ φέρεται να έχει μπει ο μέσος της Αούστρια Βιέννης, Αλεξάντερ Γκοργκόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «κιτρινόμαυρων», ενώ έχει ήδη γίνει η πρώτη διερευνητικού τύπου επαφή.

Ο Αλεξάντερ Γκοργκόν αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο στην Αούστρια Βιέννης από το 2010 και στην πορεία αυτή έχει συνολικά 128 συμμετοχές και 41 γκολ. Το χαρακτηριστικό του είναι ότι σκοράρει. Στην Ένωση διέκριναν το στοιχείο αυτό, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για έναν μέσο. Την τρέχουσα περίοδο έχει σημειώσει 12 τέρματα σε 21 εμφανίσεις, γεγονός που φανερώνει την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο Γκοργκόν προέρχεται από την ακαδημία της Αούστρια και στην καριέρα του δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα ούτε ως δανεικός. Ο πατέρας του είναι ο Βόιτσιβ Γκοργκόν και αγωνιζόταν στη Βίσλα Κρακοβίας, ενώ διετέλεσε και διαιτητής.

Ο 27χρονος παίκτης είναι διεθνής με την ομάδα U20 της Αυστρίας, με την οποία πραγματοποίησε μία εμφάνιση το 2007.

Το χαρακτηριστικό του είναι ότι αγωνίζεται τόσο ως επιτελικός μέσος, αλλά και ως δεξί χαφ και επιθετικός. Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανέρχεται σε 1,250.000 ευρώ, αλλά διαθέτει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, το οποίο, προφανώς, έχουν εκτιμήσει αναλόγως στον «Δικέφαλο»… Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Δείτε βίντεο με τον παίκτη που ενδιαφέρει την ΑΕΚ…

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα