Βίντεο: Μιγκέλ Βελόσο… ένα αστέρι από την Πορτογαλία για τον Θρύλο

Μένει ελεύθερος, είναι… ωραίος (και σαν άντρας και σαν ποδοσφαιριστής), βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία (29) και τον θέλει ο Μάρκο Σίλβα.

Ο Μιγκέλ Βελόσο διαθέτει όλο το «πακέτο» και… κάτι παραπάνω, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο διεθνής Πορτογάλος βρίσκεται στο στόχαστρο των «ερυθρόλευκων» και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους, έχει γίνει ήδη η πρώτη νύξη από τον σύλλογο του Πειραιά. Ο ίδιος, δε, εμφανίζεται πρόθυμος να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, καθώς έχει το μεγάλο κίνητρο του  Champions League.

Ο 29χρονος παίκτης μένει ελεύθερος από την Ντιναμό Κιέβου και έχει αποφασίσει να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Ουκρανούς. Είναι διεθνής 56 φορές με την Πορτογαλία και έχει σημειώσει τρία γκολ.

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 2005, στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με την οποία αγωνίστηκε έως το 2010, παίζοντας σε 98 παιχνίδια, ενώ πέτυχε και 4 τέρματα. Το 2010 μεταπήδησε στην Τζένοα, από την οποία έφυγε το 2012 για την Ουκρανία και την Ντιναμό Κιέβου, με την οποία έχει πραγματοποιήσει 75 εμφανίσεις και έχει σημειώσει 6 γκολ.

Δείτε στιγμιότυπα από τα παιχνίδια του…

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα