Βίντεο: «Σαφάρι» στην Αργεντινή ο Παναθηναϊκός

Στο «μικροσκόπιο» Νόιρ και Κάμπι από Ρασίγκ Κλουμπ

Τις περιπτώσεις των Αργεντινών Γκαστόν Κάμπι και Ρικάρντο Νόιρ φέρεται να εξετάζει η διοίκηση του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, δύο απεσταλμένοι του ελληνικού συλλόγου παρακολούθησαν το παιχνίδι της Ρασίγκ Κλουμπ με Αρχεντίνος Τζούνιορ, έχοντας στραμμένη την προσοχή τους στον 25χρονο αμυντικό, Γκαστόν Κάμπι. Στη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο, οι «πράσινοι» εντυπωσιάστηκαν από τον 29χρονο επιθετικός Ρικάρντο Νόιρ, ενώ είναι γνωστό πως αναζητείται ο αντικαταστάτης του Μάρκους Μπεργκ ενόψει του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, οι δύο πλευρές ήρθαν σε επαφή και το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για την απόκτηση ενός ή και των δύο παικτών.

Ο Γκαστόν Κάμπι είναιι 25 ετών, ανήκει στη Ρασίγκ Κλουμπ από το 2013 και αγωνίζεται τόσο ως αμυντικό χαφ, όσο και ως στόπερ. Η αξία του υπολογίζεται γύρω στις 300.000 ευρώ.

campi orthia

Ο Ροκάρντο Νόιρ είναι 29 ετών, ανήκει στο δυναμικό της Ρασίγκ από το 2013 και έχει αγωνιστεί σε 57 ματς πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 15 γκολ. Έχει αγωνιστεί στις Μπόκα Τζούνιορς, Μπαρτσελόνα Αργεντινής, Νιούελς Ολντ Μπόις και Μπάνφιλντ. Παίζει κυρίως δεξιά, αλλά μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στην αριστερή πλευρά. Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανέρχεται σε 700.000 ευρώ.

NOIR

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα