Βασικός μεταγραφικός στόχος της Τότεναμ ο Φορτούνης

Ο Κώστας Φορτούνης δεν είναι απλώς ένας παίκτης που παρακολουθεί η Τότεναμ, αλλά αποτελεί τον βασικό μεταγραφικό στόχο της αγγλικής ομάδας ενόψει Ιανουαρίου.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού παρακολουθείται εδώ και καιρό από τους «πετεινούς», οι οποίοι έχουν αποφασίσει να κινηθούν για την απόκτησή του, ετοιμάζοντας φάκελο με συγκεκριμένη πρόταση για την αγορά του από τους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ οι «πετεινοί» θα πρέπει να βιαστούν. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, λατρεύει να παίρνει νεαρούς παίκτες, με αξιοσημείωτη μεταπωλητική αξία και ο Φορτούνης σίγουρα ταιριάζει γάντι. Το ερώτημα είναι το εξής: Θα καταφέρουν οι Σπερς να τον πάρουν, προλαβαίνοντας πολλούς συλλόγους που χωρίς αμφιβολία ενδιαφέρονται;».

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση του Ολυμπιακού δρομολογεί την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, ώστε να διασφαλίσει τα συμφέροντά της. Η πλευρά του παίκτη έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι θέλουν από τη μία να επιβραβεύσουν τον παίκτη για την εξέλιξή του και από την άλλη να έχουν το «πάνω χέρι», στο ενδεχόμενο μεταγραφής του σε ομάδα του εξωτερικού.

Για τον Φορτούνη υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από την Μπενφίκα, όσο και από ιταλικές ομάδες, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και άλλος αγγλικός σύλλογος, καθώς το προηγούμενο διάστημα κυκλοφόρησε στα μίντια το ενδιαφέρον της Έβερτον, στην οποία αγωνίζεται ο Κέβιν Μιραλάς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα