Βαυαρός μέχρι το 2017 ο Ρομπέν!

Θέλει να τον κρατήσει για πάντα στο Μόναχο και το αποδεικνύει με πράξεις… Η Μπάγερν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Αριέν Ρομπέν, επεκτείνοντας τη συνεργασία τους τουλάχιστον μέχρι το 2017.

Ήταν η πρώτη κίνηση του νέου προέδρου των «Βαυαρών», Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, ο οποίος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την παραμονή του σπουδαίου Ολλανδού μεσοεπιθετικού: «Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που ο Αριέν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του μαζί μας μέχρι το 2017. Ο Αριέν είναι ένας θαυμάσιος παίκτης. Έχει αποδείξει την αξία του στην Μπάγερν και όχι μόνο στον τελικό του Champions League, στο Γουέμπλεϊ. Είναι ένα πολύ σημαντικό μέλος της ομάδας και θα μείνει τώρα εδώ για τα χρόνια που θα έρθουν».

Ο Ρομπέν από την πλευρά του υποσχέθηκε τρία χρόνια γεμάτα τρόπαια και διακρίσεις: «Είμαι ευχαριστημένος που υπογράψαμε το νέο συμβόλαιο και θα συνεχίσω να παίρνω τρόπαια με την Μπάγερν. Θα υπάρξουν τρία ακόμα μετά από αυτό. Δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερη απόδειξη του πόσο χαρούμενοι νιώθουμε η οικογένειά μου και εγώ να είμαστε εδώ και πόσο πολύ απολαμβάνω το να παίζω για αυτόν τον σύλλογο και για αυτή την ομάδα. Ανυπομονώ για τα χρόνια που θα έρθουν και για ακόμη περισσότερα κύπελλα με την Μπάγερν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα