Βλέπει Ελλάδα ο μεγάλος Αντεντοκούμπο!

Πολλές είναι οι πιθανότητες να δούμε τον Θανάση Αντεντοκούμπο στην Ελλάδα, όπως τουλάχιστον αποκάλυψε ο εκπρόσωπός του, Νίκος Λώτσος, σε τοπικό Μέσο της Νέας Υόρκης.

Ο 22χρονος φόργουορντ ανήκει αυτή τη στιγμή στους New York Knicks, ωστόσο δεν αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα και στη ΝΒΑ, αλλά στην αναπτυξιακή λίγκα , καθώς φαίνεται πως δεν είναι ακόμη έτοιμος για το μεγάλο πρωτάθλημα. Στην D-League, όπως την αποκαλούν οι Αμερικάνοι, είχε με την Westchester Knicks κατά μέσο όρο 13,9 πόντους, 6,2 ριμπάουντ, 1,7 ασίστ, 1,7 κλέψιμο και 1,7 τάπα ανά αγώνα.

Μπορεί ο μικρότερός του αδερφός να κάνει όργια στο ΝΒΑ, αλλά και ο ίδιος είναι ακόμη μικρός (μόλις 22) και έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ο ίδιος πάντως δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην αναπτυξιακή λίγκα και όσο η New York Knicks δεν δείχνουν διάθεση να τον εντάξουν στην πρώτη ομάδα, μάλλον πλησιάζει στην Ευρώπη.

Ενδιαφέρον είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει από πολλές ομάδες, ενώ διάθεση ανανέωσης έχουν δείξει ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδιαφέρον. Οι δύο μεγάλοι (ΟΣΦΠ και ΠΑΟ) δεν έχουν φανερώσει τέτοιες προθέσεις, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα