Βράζει το ΠΑΣΟΚ

Πολλά ανοιχτά μέτωπα έχουν στο ΠΑΣΟΚ την ώρα που η κυβερνητική επιβίωση κρέμεται σε μια κλωστή. Ταξί, γάλα και φαρμακεία απειλούν να προκαλέσουν ρήξη και το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί να περιορίσει τις ζημιές.

Μόνο που η στρατηγική που έχει επιλεχθεί μάλλον προκαλεί περισσότερα προβλήματα με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να κάνουν λόγο για πελατειακό κράτος.

Πιο συγκεκριμένα σε ανάρτηση πριν λίγο του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Θάνου Μωραΐτη στην ιστοσελίδα του και στα προφίλ του στα social media σημειώνεται:
Αυτό είναι το πελατειακό κράτος! «Τα προσχήματα περί προαπαιτούμενων της τρόικας έχουν πλέον καταρρεύσει και γελοιοποιηθεί! Αντί να κάνουν αυτό που συμφέρει την χώρα και την κοινωνία…. «ζυγίζουν» κοινωνικές ομάδες και μετράνε «κεφάλια» – ψηφαλάκια! Αν αυτό δεν είναι η επιτομή του πελατειακού κράτους τι είναι…»
Προηγήθηκε αντίστοιχο σχόλιο του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου με ξεκάθαρη αναφορά στον Θύμιο Λυμπερόπουλο. «Μεταρρυθμίσεις με τον Θύμιο να συμφωνεί…. δεν υπάρχουν, τελικά από “μεταρρυθμιστές υπουργούς” πάμε καλά …από μεταρρυθμίσεις όμως;»

Την ίδια ώρα, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ της Π.Ε. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος δεν δίστασε να τα βάλει ευθέως με τον Θόδωρο Πάγκαλο στέλνοντας μήνυμα στον πρώην υπουργό ότι αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν τον χωρά. «Διέπραξα το “ατόπημα” να πω ότι το “όλοι μαζί τα φάγαμε” ήταν υβριστικό για τον Ελληνικό Λαό και καταστροφικό για την παράταξη μας.
Ο κ. Πάγκαλος απάντησε σήμερα με το μόνο τρόπο που ξέρει και με αποκάλεσε ηλίθιο.
Θέλω να θυμίσω στον ταλαντούχο κ. Πάγκαλο ότι
-Δεν είμαι εγώ αυτός που αποκάλεσε τον Ανδρέα Παπανδρέου “δωρολήπτη”
-Δεν είμαι εγώ αυτός που παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό του ΠΑΣΟΚ γιατί διακινούσε αθλιότητες σε βάρος άλλου στελέχους του ΠΑΣΟΚ
-Δεν εξευτέλισα την πατρίδα μου κάνοντας διορθωτική δήλωση καθ´ υπόδειξη των Γερμανών.
Από την πλευρά μου δεν σκοπεύω να ασχοληθώ περαιτέρω με το θλιβερό φαινόμενο Πάγκαλου.
Όπως είχε πει γι αυτόν και ο Ανδρέας Παπανδρέου “ας κάνει ό,τι τον φωτίσει ο Θεός”» τόνισε ο βουλευτής.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα