Βρίσκει κι άλλον Κλάους ο ΠΑΟΚ!

Το όνομα του, Ευθύμης Κουλούρης. Δουλειά του, να σκοράρει. Το ιστορικό του; Σχεδόν παρόμοιο με αυτό του Κλάους Αθανασιάδη!

Ο 20χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ, προερχόμενος από τις Ακαδημίες του συλλόγου, αποτελεί μία ακόμη μετεγγραφή! Ο «Δικέφαλος του βορρά» μπορεί να καυχιέται πως είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που παράγει τόσο έτοιμους ποδοσφαιριστές μέσα από τα σπλάχνα του. Δεν είναι τυχαίες ούτε οι επιτυχίες του ΠΑΟΚ στις μικρές ηλικίες, ούτε η ευαισθησία του Ιβάν Σαββίδη σε αυτόν το κομμάτι.

Ο Ευθύμης Κουλούρης σκόραρε στο φιλικό με την Μπριζ, σκόραρε και στο φιλικό με την Στεάουα Βουκουρεστίου. Γενικώς σκοράρει. Πέρσι έπαιξε δανεικός στην Ανόρθωση Κύπρου και δεν είναι τυχαίο ότι έβαλε έξι γκολ σε 21 παιχνίδια. Και σε αυτά τα 21 παιχνίδια μόλις σε επτά έπαιξε πάνω από ένα ημίχρονο! Φάνηκε από το πρώτο ματς ότι θα πάει καλά. Όταν μπήκε αλλαγή στο εκτός έδρας ματς με την Πάφο στο 88’ και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έκανε το 1-2 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του!

Τι να πουν ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ μπροστά σε αυτό που επιτυγχάνει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια; Παραδοσιακά γνωρίζαμε πως η Μακεδονία παράγει ταλέντα και φαίνεται πως πλέον η ομάδα έχει αναπτύξει σε τέτοιο βαθμό της Ακαδημίες της που και τα ανακαλύπτει και τα ενσωματώνει και τα βελτιώνει.

Διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν είναι μόνο ο Αθανασιάδης και ο Κουλούρης. Και για τον Πέλκα τα ίδια θα πούμε. Είναι 22 χρονών και ήδη παίζει σαν ηγέτης. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να αρχίσει να χαμογελά πλατιά. Διότι οι τίτλοι δείχνουν να αργούν, αλλά οι Ακαδημίες ετοιμάζουν… πράγμα και ο Σαββίδης δείχνει διάθεση να το πλαισιώσει…

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα