Γερμανοί, αυτοί οι κτηνοβάτες

Να επιβεβαιώσει με κάθε τρόπο πως ζει ακόμα στα δέντρα προσπαθεί μερίδα Γερμανών. Στην χώρα της Αγκέλας Μέρκελ σαν τα μανιτάρια ξεπετιούνται πλέον οίκοι ανοχής όπου μπορούν να απολαύσουν κάποιοι ψυχολογικά άρρωστοι το σεξ με ζώα!

Οι φιλοζωικές οργανώσεις έχουν εκφράσει την απέχθειά τους στην πρακτική αυτή και καλούν την κυβέρνηση να απαγορεύσει την κτηνοβασία, αλλά και να κλείσει τους οίκους ανοχής, μέχρι και τους… ερωτικούς ζωολογικούς οίκους.

Ολα αυτά γίνονται με την κάλυψη της κυβέρνησης Μέρκελ η οποία παρά το γεγονός ότι σχεδίαζε να επαναφέρει ένα παλιό νόμο που απαγορεύει το σεξ με ζώα, εν τέλει προσπάθησε να απαγορεύσει τη χρήση ζώου «για μεμονωμένες σεξουαλικές πράξεις και να θέσει εκτός νόμου τους ανθρώπους που λειτουργούν ως “μαστροποί” ζώων σε άλλους για σεξουαλική χρήση». Αυτό ομολόγησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Γεωργίας, Hans-Michael Goldmann.

Την ίδια ώρα οι κτηνοβάτες επιχειρούν να παρουσιάσουν το σεξ με ζώα ως «επιλογή τρόπου ζωής». Οι κτηνοβάτες δημιούργησαν και ομάδα, προκειμένου να εναντιωθούν σε οποιαδήποτε αλλαγή του νόμου και σύμφωνα με τον πρόεδρό τους Μίκαελ Κιόκ «οι απλές έννοιες της ηθικής δεν έχουν καμία δουλειά με το δίκαιο. Είμαστε μια μειονότητα που γινόμαστε στόχος διακρίσεων φανατικών εξαιτίας του σεξουαλικού μας προσανατολισμού. Είμαστε φυσιολογικοί. Έτσι γεννηθήκαμε», αναφέρουν επίσης σε ανακοίνωσή τους. Ουγκ…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα