Γιατί τόσο χάλια ο Παναθηναϊκός;

 

Η απρόσμενα μεγάλη ήττα του ΠΑΟ στη Βαρκελώνη από την Μπάρτσα σήμανε συναγερμό στις τάξεις του πράσινου συλλόγου που μάλλον αναπαυόταν σε ένα συναίσθημα ψεύτικης ετοιμότητας, προερχόμενο από τις δύο νίκες επί του Ολυμπιακού.

Η δυνατότητα του Παναθηναϊκού να φτάσει ψηλά στην Euroleague δεν αμφισβητείται φυσικά από μία βαριά ήττα μέσα σε μία δύσκολη έδρα, αλλά το 77-52 ενόχλησε τους πάντες στο σύλλογο, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο μπήκε ο ΠΑΟ στο γήπεδο.

Ευθύνη για τη χαλαρή, άνευρη και μη συγκεντρωμένη ομάδα έχει σαφώς ο Σάσα Τζόρτζεβιτς που περισσότερο έδειξε να πηγαίνει ως τουρίστας στην αγαπημένη του πόλη και λιγότερο ως κόουτς του εξάκις πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού. Στο β’ μέρος, όταν αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει άπειρους παίκτες από τον πάγκο η διαφορά ανέβηκε κατακόρυφα, ενώ ο εκνευρισμός του προπονητή των πρασίνων φάνηκε και δια γυμνού οφθαλμού (αποτέλεσμα και μία τεχνική ποινή κατά τη διάρκεια του ματς).

Η κακή απόδοση του Διαμαντίδη περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς ο αρχηγός έχει αυτό το δικαίωμα, αλλά τι θα γίνει στη συνέχεια αν ο “3D” επαναλάβει αυτή την εμφάνιση; Ο Καλάθης προφανώς και είναι ο αγωνιστικός του αντικαταστάτης, αλλά αυτός που πρέπει να εμψυχώνει την ομάδα είναι ο κόουτς, κάτι που στη Βαρκελώνη δεν συνέβη, καθώς έδειξε θολωμένος με την υποχρέωση να κάνει συνεχώς αλλαγές.

Στην ομάδα θέλουν να πιστεύουν πως αυτή η εκτός έδρας ήττα με 25 πόντους διαφορά για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague είναι απλά μία κακή παρένθεση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα