Γκάφα επιπέδου… Champions League από τη Σίτι

Μπορεί να λέμε για την έλλειψη οργάνωσης που διακατέχει πολλούς ελληνικούς συλλόγους, αλλά όταν η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να υποπέσει σε μια γκάφα όπως η χθεσινή, τότε όλα τα σφάλματα των «μικρών» συγχωρούνται.

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 και να προηγήθηκε με 3-2 κόντρα στην Μπάγερν μέσα στο Μόναχο αλλά τελικά τερμάτισε στη 2η θέση καθώς μέσα στην έδρα της είχε ηττηθεί με 3-1.

Ωστόσο, οι παίκτες αλλά και ο προπονητής της Σίτι, ποτέ δεν κυνήγησαν το 4-2 που θα τους «χάριζε» την πρώτη θέση καθώς δεν γνώριζαν ότι το εν  λόγω σκορ θα έβαζε από κάτω τους τούς Βαυαρούς.

«Δεν το ήξερα», ήταν η αφοπλιστική απάντηση του Μανουέλ Πελεγκρίνι όταν ρωτήθηκε γιατί δεν έψαξε το 4-2 και αρκέστηκε με τις αλλαγές του στο υπέρ του μεν, «φτωχό» δε, 3-2. Ο Χιλιανός έβγαλε τον Τζέκο στο 88′ για να βάλει τον μέσο Ρόντγουελ, ενώ ο Σέρχιο Αγουέρο έμεινε στον πάγκο

«Είμαστε λίγο απογοητευμένοι που δεν τελειώσαμε πρώτοι στον όμιλο. Δεν ξέραμε ότι το 4-2 θα ήταν αρκετό ή αν χρειαζόμασταν το 5-2. Για να είμαι ειλικρινής νομίζαμε ότι χρειαζόμασταν το 5-2», δήλωσε ο Τζέιμς Μίλνερ αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα