Γ.Λιάγκας: «Ας τη μαζέψει, ο άλλος το 500άρικο δεν το έχει καν δει!»

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΛΙΟΥ

Έξω από τα δόντια τα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Πρωινό», αναφερόμενος στο συμβάν με την κόρη του Γιάννη Μηλιού.

Η Ελιάννα Μηλιού ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, που απεικόνιζε ένα 500άρικο και είχε λεζάντα «ξοδεύω για να επιτελέσω το πατριωτικό μου καθήκον στηρίζοντας την ελληνική οικονομία».

Μιλώντας σε έντονο ύφος, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Είναι πρόκληση η κόρη του ανθρώπου που σχεδίασε το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ να βγάζει το 500άρικο φωτογραφία στο Instagram. Αυτή είναι η κοροϊδία για μένα. Ο πατέρας σου είναι αυτός που βγήκε στον κόσμο και έγραψε το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Ας τη μαζέψει. Ο άλλος το 500άρικο δεν το έχει καν δει».

Στη συνέχεια, το πήγε ένα βήμα παραπέρα αναφέροντας: «Αυτή η κυβέρνηση απογοήτευσε τον κόσμο. Ψηφίσαμε πρώτη φορά αριστερά και βλέπεις… Παίζουμε λίγο μοντερνιά, είμαι ράπερ και yeah… γίνομαι γραμματέας κόμματος και διορίζω μια φίλη μου, την μητέρα μου και δεν ξέρω και ποιον άλλον. Αυτά είναι τα προκλητικά παιδιά και γι’ αυτό δυστυχώς αυτή η κυβέρνηση θα αποτελέσει πολύ σύντομα παρένθεση και θα βγει ο Μητσοτάκης που είναι μια από τα ίδια πάλι. Και φαίνεται τώρα ο Μητσοτάκης ως η λύση στο πρόβλημα, κοιτάξτε που φτάσαμε».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα