Δίνει μάχη με Σεβίλλη για τον Κακουτά ο Ολυμπιακός!

Τιτανομαχία μεταξύ Ισπανών και Ελλήνων επί αγγλικού εδάφους, με «έπαθλο» το ταλέντο του Γάλλου Γκαέλ Κακουτά! Ο Ολυμπιακός διεκδικεί επί ίσοις όροις τον παίκτη από τη Σεβίλλη, επιταχύνοντας τις εξελίξεις από την πλευρά του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από τη Γαλλία, τις οποίες διασταυρώσαμε και από επίσημη πηγή στην Τσέλσι, οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά κατέθεσαν μία προσφορά, η οποία δεν ικανοποίησε σε κανένα επίπεδο τους Λονδρέζους και ως εκ τούτου απορρίφθηκε.

Ωστόσο, ενημέρωσαν επισήμως, μέσω του Κριστιάν Καρεμπέ, ότι στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία ενδέχεται να αγγίζει το διπλάσιο της αρχικής! Όταν ρωτήσαμε αν η πρόταση αφορά ελεύθερη μεταγραφή ή δανεισμό με οψιόν αγοράς, ο Άγγλος παράγοντας επιβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός κινείται και με τους δύο τρόπους, καταθέτοντας μία προσφορά και για τα δύο ενδεχόμενα. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν θέλησε να δώσει, καθώς, όπως μας είπε – τί μας έρχεται στο μυαλό άραγε; – η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη!

Από την πλευρά της Σεβίλλης, οι Ισπανοί εμφανίζονται σχεδόν σίγουροι ότι ο παίκτης θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει προφορική συμφωνία με τον ατζέντη του, ενώ και ο ίδιος έχει εκφράσει την προτίμησή του να αγωνιστεί στη La Liga.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός δίνει τη μάχη του, επισπεύδει τις διαδικασίες ώστε να προλάβει τυχόν οριστική συμφωνία της Τσέλσι με τη Σεβίλλη και ανεξάρτητα με την επιθυμία του ποδοσφαιριστή, την απόφαση θα πάρει η διοίκηση των «μπλε» του Λονδίνου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα