Δείτε πόσα χρήματα νοικιάζει τη πολυτελή του βίλα στη Μύκονο ο Κώστας Βουτσάς

 

Αυτό το διώροφο πολυτελές εξοχικό με πισίνα και υπέροχη θέα στον κόλπο του Ορνού, υπήρξε για χρόνια και όσο ήταν παντρεμένος με την Θεανώ Παπασπύρου, το ησυχαστήριο του Κώστα Βουτσά. Ο δημοφιλής ηθοποιός που έχει πολλά χρόνια να επισκεφτεί το νησί και το σπίτι που αγόρασε πριν από 30 έτη, αποφάσισε να επενδύσει σε αυτό, και να βγάζει 400 ευρώ τη βραδιά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εσπρέσο» η βίλα Βουτσά, νοικιάζεται σε αυτούς που έχουν άνεση και πρόσβαση στην πολυτέλεια.

Διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες με ισάριθμα μπάνια, μεγάλη κουζίνα, εσωτερική και εξωτερική τραπεζαρία, πισίνα, μεγάλο κήπο, μπάρμπεκιου και χώρο στάθμευσης.

Τη διαχείριση και τη συντήρηση της κατοικίας έχει αναλάβει η πρώην σύζυγός του και μητέρα των δυο κορών του, Θεοδώρας και Νικολέττας, Θεανώ Παπασπύρου.

«Αγάπησα τη Μύκονο από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου στο νησί πριν από 30 χρόνια. Θέλω οι άνθρωποι να γνωρίσουν αυτό το υπέροχο ελληνικό νησί και να έχουν μια υπέροχη εμπειρία κατά τη διαμονή με την οικογένειά τους. Πρόκειται για ένα οικογενειακό σπίτι, γι’ αυτό αναμένουμε από εσάς να την αντιμετωπίσετε σαν τη δική σας» γράφει σε διαδικτυακή σελίδα, αναφέροντας ότι επιτρέπονται τα κατοικίδια αλλά όχι τα πάρτι.

κκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα