Δείτε πώς βγάζει χιλιάδες ευρώ ο Νικόλαος-Τί εκθέτει

Πρόκειται για μία άγνωστη πτυχή του γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αφού λίγοι γνώριζαν ότι η φωτογραφία αποτελεί τη μεγάλη του λατρεία, ενώ τα έργα του εκτίθενται πλέον και επίσημα σε έναν από τους πιο διάσημους οίκους του Λονδίνου.

Με τίτλο «Soundwall and hrh prince Nikolaos Photography» ο Νικόλαος δεν κρύβει τη χαρά του και τη υπερηφάνεια του για τα πέντε έργα του που έχουν καταφέρει να κερδίσουν τις καλύτερες κριτικές, αφού δεν αποτελούν απλά μία εικόνα. Χάρη σε μια εφαρμογή, επιτρέπεται στις φωτογραφίες να ενσωματώνονται σε έναν υπολογιστή που παράγει τους ήχους που επέλεξε ο ίδιος.

Πλήθος επωνύμων βρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσής τους, ανάμεσά τους η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ, σύσσωμη η τέως βασιλική οικογένεια, η Μαριάννα Γουλανδρή με τον Φίλιππο Λαιμό, ο σουλτάνος Αλί Αλάνα, και άλλοι πολλοί γαλαζοαίματοι και κροίσοι.

Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, τα έργα του αποτελούν μια μελέτη από εικόνες του ελληνικού ουρανού που αποτυπώνονται στον καμβά του, ενώ η τιμή πώλησής τους ξεκινάει από τις 10.000 δολάρια.

θρθξσ

ορθιβθσ

πριισμσ

οθερθξσ

γθσσ

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα