Δεν ανήκει στη Football League αυτός ο παίκτης!

Λένε πως για να παίξεις στον Ολυμπιακό δεν αρκεί να είσαι καλός παίκτης, αλλά πρέπει να κάνεις και δημόσιες σχέσεις. Ακόμη κι αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ποτέ κανείς δεν κατάλαβε γιατί ο Ανδρέας Τάτος σε ηλικία 23 ετών δεν πήρε περισσότερες ευκαιρίες στον Ολυμπιακό, παρά μόνο 68 λεπτά σε έναν εκτός έδρας αγώνα της «ερυθρόλευκης» ομάδας στο Χαριλάου.

Μετά από το μίνι πέρασμά του στον Πειραιά, έπαιξε για 1,5 χρόνο στον Άρη με τεράστια επιτυχία (43 ματς, 8 γκολ, 15 ασίστ), αλλά χάθηκε στη συνέχεια στον Ατρόμητο, όπου πάλι δεν τον εμπιστεύτηκαν. Έτσι, φέτος πήρε την απόφαση να πάει σε χαμηλότερη κατηγορία, αλλά σε ευνοϊκό περιβάλλον, αυτό του Άρεως.

Στη συγκεκριμένη ομάδα παίζει για έναν παράξενο λόγο καταπληκτικά. Φέτος σε δέκα παιχνίδια έχει έξι γκολ και τέσσερις ασίστ και ηγείται της προσπάθειας επιστροφής στη Super League. Εκεί, όμως, που σίγουρα θα του δοθεί και πάλι η ευκαιρία να λάμψει είναι στα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, την περίοδο που οι πρωταθλητές θα έχουν το μυαλό τους στα συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος και θα δοθεί σίγουρα η μεγάλη ευκαιρία στον Άρη να παίξει κόντρα στους δίχως ενέργεια στο φουλ «ερυθρόλευκους» .

Ο Ανδρέας Τάτος ξέρει πως τα ματς αυτά είναι για εκείνον εξαιρετικά σημαντικά και ο κόσμος του Άρη περιμένει πολλά από αυτόν, όχι σε βαθμό που να αγχώνεται – καθώς στόχος της ομάδας του είναι η άνοδος και όχι το Κύπελλο – αλλά σε βαθμό που να τον προκαλεί να δημιουργήσει αίσθηση με την απόδοσή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα