Δεν αντέχει την πίεση της Ρεάλ ο Όντεγκααρντ

Δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα το μονοπάτι πάνω στο οποίο βαδίσει ο κορυφαίος… ανήλικος Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για τον 16χρονο Μάρτιν Όντεγκααρντ που από το πρωτάθλημα της Νορβηγίας μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στα 15 του ο Όντεγκααρντ πρωταγωνιστούσε στο νορβηγικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Στρομσκγκόνσετ, αλλά ένα χρόνο μετά δεν μπορεί να καθιερωθεί στην ανδρική ομάδα της «Βασίλισσας» με αποτέλεσμα να αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα με προπονητή τον Ζινεντίν Ζιντάν. Αυτή η εξέλιξη φαντάζει μάλλον φυσιολογική για τον μικρό, ο οποίος, ωστόσο, δείχνει να μην έχει καθόλου διάθεση, γεγονός που έχει απογοητεύσει τους ανθρώπους της Ρεάλ που ξόδεψαν 3.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Οι γονείς του Όντεγκααρντ, μάλιστα, στηρίζουν το παιδί τους, αφού αναφέρουν πως υπάρχει όρος στο συμβόλαιο που αναφέρει πως πρέπει να προπονείται πέντε φορές την εβδομάδα με την ανδρική ομάδα! Πάντως, εδώ που τα λέμε, όταν σου έχει δοθεί η ευκαιρία στα 15 να πάρεις μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, πρέπει να είσαι πειθαρχημένος και υπομονετικός και για την ώρα ο μικρός δείχνει απείθαρχος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα