Δεν είναι ικανοποιημένη η FIFA

Δεν θα ησυχάσουμε ποτέ εμείς οι… ποδοσφαιρόφιλοι! Οι πληροφορίες που καταφτάνουν από τη Ζυρίχη δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, αφού ακούγεται πως η FIFA θα ζητήσει κι άλλες τροποποιήσεις από τον Σταύρο Κοντονή.

Τι ακριβώς είναι αυτό που δεν ικανοποιεί τον Μπλάτερ και τους συνεργάτες του δεν το γνωρίζουμε και στην πραγματικότητα δεν το ξέρει ούτε ο υφυπουργός Αθλητισμού, που όταν ρωτήθηκε σχετικά, τόνισε πως θα πρέπει να περιμένουμε την απάντηση και μετά να δούμε τι ακόμη πρέπει να συμπεριληφθεί ή να αφαιρεθεί από το νομοσχέδιο.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί πως οι επιταγές της UEFA και της FIFA είναι σχεδόν ίδιες, αλλά υπάρχουν κάποια σημεία που είναι πιο ευαίσθητα για τους μεν σε σχέση με τους δε. Για παράδειγμα, η απόφαση περί αποβολής των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη σε περίπτωση επεισοδίων ήταν η κόκκινη γραμμή της UEFA, αλλά δεν ήταν αυτό που «έκαιγε» τη FIFA. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, όμως, έχει τις δικές τις κόκκινες γραμμές, τις οποίες επεξεργάζεται τούτη την ώρα και σύντομα θα ενημερώσει την κυβέρνηση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα