“Δεν θέλουμε να κλείσουμε κανένα κανάλι, θέλουμε να ανοίξουμε νόμιμες συχνότητες”

Στις αντιδράσεις που έχουν προκύψει μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες αναφέρθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος.

Επί 25 χρόνια οι κυβερνήσεις παραβίαζαν το Σύνταγμα για τις τηλεοπτικές άδειες” απάντησε μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στον Άδωνι Γεωργιάδη που κατηγόρησε την κυβέρνηση για χουντικές μεθοδεύσεις προκειμένου να ελέγξει τα μέσα ενημέρωσης.

“Δεν θέλουμε να κλείσουμε κανένα κανάλι ,θέλουμε να ανοίξουμε νόμιμα κανάλια” και υποστήριξε ότι τρία κανάλια είχαν πρόβλημα με αρνητικούς δείκτες βιωσιμότητας”

Σύμφωνα με τον κ. Φάμελλο υπάρχουν 800 εκατομμύρια ανεξόφλητα δάνεια στους τηλεοπτικούς σταθμούς χωρίς εγγυήσεις και χαρακτήρισε χρυσή ευκαιρία την κυβερνητική ρύθμιση για εξυγίανση του χώρου.

Για την προκήρυξη αδειών θεματικών καναλιών τοπικής εμβέλειας δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τον προγραμματισμό της Κυβέρνησης.

Για το αγροτικό ζήτημα ο κ. Φάμελλος είπε ότι η συνάντηση των αγροτών με τον πρωθυπουργό είπε ότι αυτή θα γίνει Κυριακή ή Δευτέρα με εκπροσώπους των μπλόκων και όχι με το πανελλήνιο συντονιστικό όργανο των αγροτών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα