Δεν θα πέφτει… καρφίτσα στο ΟΑΚΑ!

aek opadoi_BΠραγματικό αμόκ για τα τελευταία «μαγικά χαρτάκια» ενόψει του επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό επικράτησε το Σάββατο (7/3) στα εκδοτήρια της ΑΕΚ, στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ!

Τέσσερις ώρες πριν ξεκινήσει η διάθεσή τους και υπό καταρρακτώδη βροχή, οι οπαδοί της Ένωσης σχημάτισαν ουρές εκατοντάδων μέτρων, προκειμένου να διασφαλίσουν την παρουσία τους στο μεγαλύτερο παιχνίδι της ομάδας τους τα τελευταία αυτά δύσκολα χρόνια. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων, την Τετάρτη (11/3), δεν θα πέφτει ούτε… καρφίτσα στο Ολυμπιακό στάδιο, το οποίο θα ζήσει μεγάλες πιένες μετά από πολύ καιρό.

Αναβρασμός επικρατεί και εντός της ομάδας, καθώς οι παίκτες και το τεχνικό τιμ βρίσκονται αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη πρόκληση της ομάδας τους. Γνωρίζουν ότι μπορούν να πετύχουν μία ιστορική πρόκριση, η οποία θα λειτουργήσει και ως παρακαταθήκη για την επόμενη περίοδο και την επιστροφή τους στα «σαλόνια» της Super League.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Σουηδού άσου της ΑΕΚ, Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ». Παρουσιάζουμε το σχετικό απόσπασμα:

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Παίζει στο Champions League. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι και έμαθα για την αντιπαλότητα που υπάρχει σε τέτοια ματς. Έχουμε και εμείς καλή ομάδα και είναι σημαντικό που δείξαμε πως μπορούμε να είμαστε όσο καλοί είναι και αυτοί. Ήλπιζα πως μπορούμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα και το κάναμε. Ακόμα τα πράγματα παραμένουν δύσκολα. Υπάρχει ένα ακόμα ματς. Όμως αν παίξουμε καλά, έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε.

Στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή και ήταν σημαντικό για μας να αμυνθούμε καλά. Και το κάναμε. Αλλά είναι σημαντικό να το κάνουμε εξίσου καλά και στο ΟΑΚΑ. Και θα πρέπει να παίζουμε γρήγορα όταν έχουμε την μπάλα. Να τους κάνουμε να τρέχουν. Το πετύχαμε στο πρώτο ματς και είναι ένα από τα στοιχεία που οφείλουμε να επικεντρωθούμε και στη ρεβάνς. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ελπίζω να είναι όσο περισσότερος κόσμος γίνεται. Η ατμόσφαιρα που κάνουν οι οπαδοί μας είναι φανταστική. Σημαίνει πολλά για μας. Δίνει άλλη διάσταση ο κόσμος σε τέτοια παιχνίδια. Και είναι ατμόσφαιρα που κάθε παίκτης θέλει να ζήσει. Ξέρω πάνω-κάτω πως θα είναι το γήπεδο και πιστεύω θα έχουμε μια φανταστική ατμόσφαιρα, που θα μας βοηθήσει πολύ στο να πετύχουμε τον στόχο μας. Είμαι ενθουσιασμένος και ελπίζω να κάνουμε και τους οπαδούς μας χαρούμενους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα