«Δεν θα υπογράψουμε νέο μνημόνιο»

Την βεβαιότητά του ότι η κυβέρνηση, παρά τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχεται, θα σταθεί όρθια και δεν θα υπογράψει νέο μνημόνιο εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος. «Σας διαβεβαιώνω ότι αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημόνιο. Αυτό σας το λέω εκ μέρους του συνόλου της κυβερνήσεως» τόνισε σε συνέντευξή του το πρωί της Πέμπτης στον Real FM ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανέφερε παράλληλα πως καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από την κυβέρνηση για να υπάρξει συμφωνία, αλλά ταυτόχρονα ξεκαθάρισε πως δεν θα γονατίσει.

«Όπως και σας διαβεβαιώνω ότι η κυβέρνηση αυτή έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου, αν υπάρχει καλή θέληση και από τη μεριά της Ευρώπης, να υπάρξει συμφωνία. Έχουμε καταθέσει σε όλους τους τομείς –στο εργασιακό, στο ασφαλιστικό, στη φορολογία, στην ανάπτυξη, στην ενέργεια, στις ιδιωτικοποιήσεις- συγκεκριμένες προτάσεις που αν υπάρχει καλή θέληση απ’ τη μεριά της Ευρώπης θα τις δεχτούν.

Από εκεί και πέρα, εάν νομίζουν ότι θα εξευτελίσουν –όχι την κυβέρνηση, αλλά- τον ελληνικό λαό, κάνουν λάθος. Κάνουν λάθος αν νομίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση θα γονατίσει και θα πάει σε εκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα