Δεν μάσησε τα λόγια του ο Σισέ

Παραδέχθηκε πως δεν επέστρεψε το 2013 στον ΠΑΟ επειδή ο Αλαφούζος χρωστούσε στην εφορία...

Τον λόγο που δεν επέστρεψε στον Παναθηναϊκό το 2013 και προτίμησε για επόμενο σταθμό της καριέρας του το Κατάρ, εξήγησε σε συνέντευξή του ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Γάλλος σούπερ-σταρ ήταν κατηγορηματικός, εξηγώντας πως αν ερχόταν στην Ελλάδα θα έμπλεκε, διότι η διοίκηση χρωστούσε ακόμη χρήματα στην εφορία από το υπέρογκο συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την «πράσινη» ΠΑΕ:

«Πρέπει να σταματήσουμε με αυτή την ιστορία, γιατί με ενοχλεί. Είχαμε προβλήματα με την εφορία, γιατί η ομάδα δεν είχε πληρώσει, αν και υποτίθεται ότι έπρεπε να το είχε κάνει. Έτσι, το φορολογικό ήταν ο πραγματικός λόγος, και όχι εγώ που επέλεξα την Αλ Γκαράφα από τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν αυτό το θέμα. Πρέπει να σταματήσουν να λένε βλακείες και να είναι ευγενικοί. Αν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα, φυσικά και θα είχα επιστρέψει. Δεν ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα και να μπω φυλακή. Έτσι έχει η κατάσταση».

Ο Σισέ, πάντως, δεν παρέλειψε να πει πως στην Ελλάδα πέρασε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια λόγω της σχέσης που ανέπτυξε με τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα