«Δεν μπαίνω σε διάλογο με παράγοντες τύπου… καραγκιοζοπαίχτη»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη Football League και την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, να μεταθέσει την 6η αγωνιστική για μία εβδομάδα μετά την επέτειο της 17 Νοεμβρίου.

Μεταξύ άλλων, ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος των Πατρινών αναφέρθηκε και στον εκδότη της «Άποψης του Σαββατοκύριακου», Βίκτωρα Μητρόπουλο.

«1. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι κατόπιν εισηγήσεως του προέδρου της Football League Σπύρου Καλογιάννη και αφού προηγήθηκε επαφή με όλες τις ενδιαφερόμενες Π.Α.Ε. των οποίων τα παιχνίδια είχαν αναβληθεί εξαιτίας της «περίεργης» απόφασης Ανδριανού κατόπιν της “περίεργης” εισηγήσεως του Αρχηγού της Αστυνομίας και της “περίεργης” εισηγήσεως της ΔΕΑΒ (αλήθεια γιατί υπάρχει αυτή η επιτροπή ?) όλοι  οι  αγώνες  του  πρωταθλήματος  της Football League για την 6 αγωνιστική μετατίθενται και θα διεξαχθούν την επόμενη Κυριακή μετατιθεμένου του αγωνιστικού προγράμματος κατά μία εβδομάδα.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εκφράζει την απόλυτη συμφωνία της με την συγκεκριμένη απόφαση η οποία σώζει το κύρος του πρωταθλήματος.

Επιλεκτικές αναβολές κρισίμων αγώνων με εισηγήσεις της Αστυνομικής Αρχής και της ΔΕΑΒ  είχαμε να  δούμε από την εποχή  της  παντοδυναμίας του τότε πρόεδρου της τότε παντοδύναμης Π.Α.Ε. Αιγάλεω, Βίκτωρα Μητρόπουλου ο οποίος  μάλιστα  τότε  ήταν  διευθυντικό  στέλεχος  του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Ευχόμαστε  ότι  αυτή  η  πρωτοφανής απόφαση αναβολής  αγώνα  με αυτή  την αιτιολογία δεν θα επαναληφθεί γιατί σε κάποια στιγμή πιστέψαμε ότι η γιορτή και η πορεία του Πολυτεχνείου δεν γίνεται όπως κάθε χρόνο στις 17 Νοεμβρίου αλλά ειδικά για την φετινή χρονιά μετατίθεται για τις 16 Νοεμβρίου και ότι δεν εορτάζεται στην Αθήνα αλλά στην Πάτρα».

Από την πλευρά του, ο Βίκτωρας Μητρόπουλος ανακοινώνει τα εξής:

«Η θητεία μου ως πρόεδρος του Αιγάλεω χρονολογείται μέχρι το 1994. Μέχρι τότε δεν θυμάμαι να έγινε καμία αναβολή αγωνιστικής.

»Σχετικά με τον Αλέξη Κούγια και τα λεγόμενά του, δεν σκοπεύω να μπω σε καμία διαδικασία διαλόγου με παράγοντες τύπου… Ευγένιου Σπαθάρη και με ήρωες τον Καραγκιόζη και τον Χατζηαβάτη, με δεδομένο ότι τα έργα του μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής είναι εξόχως διασκεδαστικά για το φίλαθλο κοινό για να τα βγάλει πέρα με τη δύσκολη καθημερινότητά του, και μάλιστα σε μέρες κρίσης που το γέλιο είναι αναγκαίο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα