Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του

Την ώρα που ο Τιμούρ Κετσπάγια άφηνε αναίτια ή για λόγους… τακτικής τον Αντρέ Σιμόες στον πάγκο της ΑΕΚ, ο Πάουλο Μπέντο έκανε το ίδιο με τον Μάρκο Μάριν, προβληματίζοντας κόσμο και κοσμάκη που θεωρούσε βασικό στέλεχος τον Γερμανό μέσο.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος λειτουργεί με ένα δικό του ξεχωριστό στυλ όσον αφορά στις επιλογές παικτών πριν από κάθε παιχνίδι. Όποιος λουφάρει στις προπονήσεις ή όποιος γκρινιάζει στην αλλαγή του «τρώει πάγκο» όπως κι αν τον λένε. Με τον Κώστα Φορτούνη το είδαμε όλοι το έργο, αλλά φαίνεται να επαναλαμβάνεται με τον Μάρκο Μάριν!

Οι πληροφορίες μέσα από το Ρέντη λένε πως ο Μπέντο άφησε εκτός ντέρμπι τον Γερμανό όχι για λόγους τακτικής, αλλά επειδή αντέδρασε άσχημα στη φάση της αλλαγής που δεν έγινε ποτέ στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Η αντίδραση του Μάριν ενίσχυσε τη βαβούρα που δημιούργησε η παρεξήγηση και ο Πάουλο Μπέντο το κράτησε μανιάτικο στον Γερμανό!

Τώρα, αν η «σιωπηλή τιμωρία» θα κρατήσει κι άλλες εβδομάδες δεν το ξέρουμε,  αλλά το σίγουρο είναι πως ο Μπέντο δεν δείχνει να αστειεύεται σε κάποια θέματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα