Δεν σκοράρει με τίποτα ο Κριστιάνο

Δεν είναι και στα καλύτερά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο αυτή την περίοδο. Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, πέρα από το… lifestyle της σχέσης του με την Ιρίνα Σάικ, το να χωρίζεις με την επί πενταετία σύντροφό σου, δεν είναι ό,τι πιο εύκολο.

Στα αγωνιστικά δεδομένα, οι φήμες που τον θέλουν να συνεχίζει να πονάει στο αριστερό του γόνατο «φουντώνουν» και εντός γηπέδου δεν του βγαίνει τίποτα. Η χθεσινή του εμφάνιση κόντρα στην Ντεπορτίβο είναι χαρακτηριστική του κακού «φεγγαριού» που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο 30χρονος.

Πολλές αποτυχημένες τελικές προσπάθειες, σουτ τραβηγμένα από τα… μαλλιά και μια μεγαλοπρεπέστατη «βουτιά» για να κερδίσει ένα πέναλτι συνέθεσαν την αγωνιστική του εικόνα στο ματς του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οι μοναδικές «εκλάμψεις» που είχε στο ματς ήταν η ασίστ στο γκολ του Μπενζεμά και μία φανταστική ντρίπλα στον Μανουέλ Πάμπλο, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει πρόβλημα.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχει ανησυχία για τις εμφανίσεις του και από το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει σκοράρει ακόμα σε ματς του β’ γύρου, καθώς ήταν και εκτός από δύο παιχνίδια λόγω τιμωρίας κόντρα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Σεβίλη.

Το τελευταίο του γκολ το σημείωσε στις 18 Ιανουαρίου κόντρα στη Χετάφε, κάτι που σημαίνει ότι ο Κριστιάνο έχει μείνει ένα μήνα μακριά από τις επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα