Δε «Χ»άρηκε κανείς

Χωρίς νικήτρια ομάδα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής για τη Super League. Ούτε οι «βυσσινί», ούτε οι «κυανέρυθροι» παίκτες κατάφεραν να σκοράρουν, οπότε το 0-0 δεν άλλαξε ποτέ στο φωτεινό πίνακα. Με συνέπεια οι δύο ομάδες, να αγνοούν -για πέμπτο και τέταρτο, αντίστοιχα- αγώνα τη νίκη. Παρά το γεγονός ότι και οι δύο είχαν ευκαιρίες να στείλουν την αντίπαλο στη σέντρα.

Η γηπεδούχος ήταν αυτή που πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και πίεσε για κάποιο γκολ. Σπατάλησε όμως όσες ευκαιρίες δημιούργησε. Οι φιλοξενούμενοι επέλεξαν να επικεντρωθούν στην ανασταλτική λειτουργία τους και να αναζητήσουν κάτι περισσότερο σε αντεπιθέσεις. Τακτική που τους έφερε πιο κοντά στο γκολ αλλά οι τελικές επιλογές ήταν κακές.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΛ πατούσε καλύτερα. Προς το τέλος του αγώνα ο Πανιώνιος «βγήκε από το καβούκι» του. Όπως και στο πρώτο 45λεπτο, οι όποιες προϋποθέσεις για γκολ δημιουργήθηκαν «πετάχτηκαν στο καλάθι» από λανθασμένες επιλογές την κρίσιμη στιγμή. Έτσι, ως το τελικό σφύριγμα του Αλέξανδρου Κατσικογιάννη το 0-0 δεν άλλαξε. Ο Πανιώνιος έφτασε τους 28 βαθμούς και μοιράζεται την 5η θέση με Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη, ενώ η ΑΕΛ βρίσκεται στην 9η θέση (μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα που αγωνίζεται αύριο) με 22 πόντους.

Λίγο πριν λήξει ο αγώνας δημιουργήθηκε ένταση. Μια αψιμαχία του Γουάλας με τον Σπιριντόνοβιτς γενικεύτηκε αφού μπήκαν μέσα από την επανορθωτική γραμμή μέλη από τους πάγκους των ομάδων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα