Διαβασμένος για Ελλάδα ο Λαμουσί

Σε ρυθμό… Μουντιάλ μπαίνουν οι Εθνικές ομάδες, με τον τεχνικό της Ακτής Ελεφαντοστού, Σαμπρί Λαμουσί, να έχει ξεκινήσει ήδη τη… μελέτη, ιδιαίτερα για την Ελλάδα, την οποία χαρακτήρισε «σκληρή ομάδα».

Ο προπονητής της αφρικανικής ομάδας, η οποία θα τεθεί αντίπαλος της Εθνικής μας στους ομίλους του Μουντιάλ, αναφέρθηκε και στους στόχους των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι είναι αρκετά υψηλοί: «Νομίζω πως είναι ένας ισορροπημένος όμιλος και όλα είναι ανοιχτά. Η Ελλάδα έχει χάσει μόλις τα πέντε από τα τελευταία της 55 παιχνίδια και σίγουρα είναι μία πολύ σκληρή ομάδα για να αντιμετωπίσεις. Η Ιαπωνία είναι μία από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη ομάδα της Ασίας. Βελτιώνεται εντυπωσιακά κάθε χρόνο.

Οι φιλοδοξίες των Αφρικανών ανθρώπων είναι να φτάσει η ομάδα όσο πιο μακριά γίνεται, ακόμα και να κατακτήσει τον τίτλο. Δεν μπορώ να σταματήσω τον κόσμο από το να ονειρεύεται. Είναι ήδη μία επιτυχία που βρισκόμαστε εκεί, αλλά μετά θα είναι δύσκολο αν μας τύχει μία ομάδα όπως η Ιταλία, η Ουρουγουάη ή η Αγγλία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα