Διαμέρισμα στη Λαμία τυλίχτηκε στις φλόγες

Στις φλόγες παραδόθηκε ένα ακόμη σπίτι στην πόλη της Λαμίας. Λίγο μετά τις 11 το πρωί της Παρασκευής η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε πως ένα διαμέρισμα στην οδό εκκλησιών έχει πάρει φωτιά. Τρία οχήματα έφτασαν μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στο σημείο.

Όπως αναφέρει το lamiastar οι πυροσβέστες είχαν την πληροφορία πως εντός του σπιτιού ήταν δύο μικρά παιδιά και η γιαγιά τους. Γρήγορα διαπιστώθηκε πως τα δύο αγοράκια και η ηλικιωμένη κατάφεραν να βγουν έξω χωρίς να κινδυνεύσουν.

Τα παιδιά σοκαρισμένα παρακολουθούσαν το σπίτι της γιαγιά τους να καίγεται ενώ ειδοποιήθηκε και ασθενοφόρο αφού η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια του σπιτιού αντιμετώπισε αναπνευστικό πρόβλημα.

Έντρομη έφτασε στο σημείο και η μητέρα των παιδιών που τα άφησε για λίγες ώρες στο σπίτι της γιαγιάς. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο διαμέρισμα αυτό κατοικούν τα δύο παιδιά της δεύτερης κόρης της ιδιοκτήτριας τα οποία απουσίαζαν στο σχολείο. Σύμφωνα με τον υποδιοικητή της πυροσβεστικής η φωτιά ξεκίνησε από το υπνοδωμάτιο.

Οι πυροσβέστες χρειάσθηκε να απεγκλωβίσουν την κυρία του διπλανού διαμερίσματος αφού ο έντονος καπνός και οι φλόγες στον διάδρομο της πολυκατοικίας δεν της επέτρεπαν να εγκαταλείψει το κτίριο.

Χάος δημιουργήθηκε στις γύρω οδούς αφού η εκκλησιών είναι ένας δρόμος πολύ στενός και αναγκαστικά διεκόπη η κυκλοφορία για να σταθμεύσουν τα οχήματα της πυροσβεστικής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα