Διαμαντάκος: «Έχουμε δουλέψει σκληρά»

Η σκληρή δουλειά που έγινε απ’ όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού, αποτελεί το εχέγγυο ετοιμότητας της ομάδας, ενόψει της σειράς αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Nova ο Δημήτρης Διαμαντάκος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «ερυθρόλευκου» ποδοσφαιριστή:
«Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι. Όπως είπατε και εσείς ξεκινάει μία δύσκολη περίοδος για εμάς με συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε δουλέψει αρκετά για να βγάλουμε το πρόγραμμα και να ανταποκριθούμε με επιτυχία στα παιχνίδια.

Σίγουρα, για εμένα είναι πρωτόγνωρες καταστάσεις. Είναι καινούριες εμπειρίες. Νομίζω πως σε αυτήν την εποχή διανύω την καλύτερη περίοδο της καριέρας μου. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Να δουλέψω σκληρά για να μεγαλώσει όσο περισσότερο γίνεται αυτή η περίοδος.

Ξέρουμε πολλά πράγματα για τον ΟΦΗ. Τον έχουμε δει. Παίζει ένα διαφορετικό σύστημα από ότι έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα. Είναι καλή ομάδα. Παίζει πολύ καλά αμυντικά. Αλλά αν εμείς μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, πιστεύω πως δε θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα. Προέχει ο αγώνας με τον ΟΦΗ. Αν δεν συγκεντρωθούμε εκεί, μπορεί να χάσουμε. Οπότε κοιτάζουμε πρώτα τον αγώνα με τον ΟΦΗ και μετά τον επόμενο.

Ο κόσμος χαίρεται πάρα πολύ που είμαστε στο Champions League. Ελπίζω να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Θα είμαστε έτοιμοι. Αυτό που θέλω να πως στον κόσμο είναι να το απολαύσει. Προσωπικά, θέλω να βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Έτσι και αλλιώς αυτή είναι η δουλειά μου. Και για αυτό θα προσπαθήσω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα