Διαχείριση ενόψει Ολυμπιακού

Μπορεί τη δεδομένη χρονική συγκυρία το κλίμα στον Παναθηναϊκό να βρίσκεται πολύ κοντά στα όρια του ναδίρ, αλλά άπαντες γνωρίζουν ότι μία νίκη και πόσω μάλλον κόντρα σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα αλλάξει άρδην την κατάσταση.

Για αυτό το λόγο ο Γιάννης Αναστασίου σχεδιάζει ήδη τα πλάνα του για το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας ώστε οι βασικοί του παίκτες να είναι φρέσκοι και ταυτόχρονα να έχουν ένα ρυθμό αγώνων. Άλλωστε, οι εποχές που ο Παναθηναϊκός συμμετείχε και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Πριν από το ματς με τον «αιώνιο» αντίπαλο προηγείται το ζευγάρι αγώνων με τον Εργοτέλη για πρωτάθλημα και Κύπελλο και για αυτό το λόγο ο νεαρός τεχνικός σκέφτεται τις ενδεκάδες που θα παρατάξει πάνω σε αυτό το πλαίσιο.

Ο Ρισβάνης θα παίξει αντί του τιμωρημένου Τριανταφυλλόπουλου, ενώ στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Λαγός μαζί με τον Μέντες σε τουλάχιστον ένα από τα δύο παιχνίδια με τον Εργοτέλη.

Στην επίθεση τώρα είναι πιθανό να παίξει ως βασικός στο Κύπελλο ο Φιγκερόα, ενώ ο Νάνο και ο Χουχούμης (στο αριστερό άκρο της άμυνας) θα μοιραστούν τους αγώνες Κυπέλλου.

Μάλιστα, είναι πιθανό το ματς Κυπέλλου να προτιμηθεί ο Κοτσόλης όπως και στο ματς της Λεωφόρου. Στο Κύπελλο ενδέχεται ο Αναστασίου να δώσει «ανάσες» στον Σίλντενφελντ, αφού θα επιστρέψει στη διάθεσή του ο Τριανταφυλλόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα