Διετές συμβόλαιο με 450 χιλιάρικα συν μπόνους!

Φαίνεται πως το… περιβόητο πλάνο της ΑΕΚ είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Δεν εξηγείται διαφορετικά πως καταφέρνει και πείθει ποδοσφαιριστές με καλό όνομα να έρθουν στα Σπάτα με συμβόλαια της πλάκας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΑΕΚ έχει προτείνει σε έναν τερματοφύλακα με εξαιρετικό όνομα στην Primera Divizion, τον Χάβι Βάρας, ένα συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 225 χιλιάρικα (συν κάποια μικρά μπόνους που αφορούν στόχους και συμμετοχές του) και ο Βάρας το σκέφτεται, παρά το ότι με τα ίδια λεφτά είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι μπορεί να βρει συμβόλαιο στην πατρίδα του.

Λίγα λεφτά δέχθηκε και ο Τζιμπούρ, ενώ και ο Βάργκας (βασικό «δεκάρι» της Βενεζουέλας στο Κόπα Αμέρικα) δεν μπήκε σε διαδικασία παζαριών όταν η ΑΕΚ του έκανε πρόταση! Μένει να δούμε αν η καλές προθέσεις του Βάρας θα μετουσιωθούν σε συμφωνία ή αν θα ζητήσει κάτι παραπάνω προκειμένου να συμφωνήσει.

Αν τελειώσει θετικά του τερματοφύλακα, η ΑΕΚ θα ξεκινήσει σαφάρι για αριστερό μπακ και για κεντρικό οπισθοφύλακα, με το σκεπτικό να αποκτηθεί παίκτης που να μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις να είναι πάντα στα υπόψην.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα