«Δικέφαλα» βέλη προς την ΚΕΔ!

Σαφείς αιχμές κατά της ΚΕΔ, με αφορμή τον ορισμό του διαιτητή Καλογερόπουλου στον αγώνα με την Ξάνθη, άφησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με δελτίο Τύπου που ανάρτησε στο επίσημο site της ομάδας.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Αυτό που δεν έκανε η ΚΕΔ στο προηγούμενο ματς, το έκανε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη, ορίζοντας διεθνή διαιτητή για να διευθύνει την αναμέτρηση. Ο προσφάτως διεθνής Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών) θα είναι ο διαιτητής της κυριακάτικης αναμέτρησης SKODA Ξάνθη-ΠΑΟΚ στο γήπεδο των Πηγαδίων.

Ο 32χρονος διαιτητής (γεν. 10/3/1983) θα έχει για βοηθούς του τον Εμμανουήλ Βλάσση (Λασιθίου) και Στυλιανό Τσολάκη (Αθηνών), 4ος θα είναι ο Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας).

Η προϊστορία του Καλογερόπουλου με τον ΠΑΟΚ δεν είναι μεγάλη και συνολικά από το 2011 που βρίσκεται στους πίνακες της Superleague (είχε σφυρίξει και ένα ματς τη σεζόν 2009-10) έχει διαιτητεύσει 5 όλα κι όλα ματς του ΠΑΟΚ. Δυο με τη Δόξα Δράμας τη σεζόν 20011-12 (0-2 και 2-0 νίκες για τον Δικέφαλο), το 2012-13 το Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 0-1 και τα 2 προηγούμενα ματς με τον Πλατανιά εκτός έδρας, με τους κρητικούς να κερδίζουν 2-1 πέρυσι και να χάνουν 0-4 φέτος. Φυσικά ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος ήταν ο “άρχων” στον περυσινό ημιτελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1…

Συνολικά έχει “σφυρίξει” 36 ματς Superleague, 27 Football League, 22 Γ’ Εθνικής, 8 Κυπέλλου Ελλάδος πριν χρισθεί διεθνής τον προηγούμενο μήνα. Τα φετινά του ματς είναι τα: Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 0-4, Ολυμπιακός-Βέροια 3-0, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 και Γιάννινα-ΟΦΗ 3-0».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα