«Δικέφαλος» ο Γκόικο Κάτσαρ

Ο διεθνής μέσος του Αμβούργου, Γκόικο Κάτσαρ αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» κατέληξαν σε οριστική συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα για τις καθιερωμένες εξετάσεις και τις υπογραφές των συμβολαίων.

Την είδηση επιβεβαιώνουν και τα σερβικά ΜΜΕ, τα οποία αναφέρουν πως «η ΑΕΚ πρόλαβε τις υπόλοιπες ομάδες και κατάφερε να κάνει δικό της τον Κατσάρ, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται κάτοικος Αθήνας. Η ΑΕΚ έπεισε τον έμπειρο μέσο για την προοπτική της και έτσι μετά από 8 χρόνια, ο Κατσάρ αφήνει τη Γερμανία, για την Ελλάδα. Προκειμένου να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ, στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στο Europa League».

Ο Κάτσαρ βρίσκεται στο 29ο έτος της ηλικίας του και ξεκίνησε την καριέρα του στη Βοϊβοντίνα με την οποία είχε 78 συμμετοχές και 16 τέρματα. Από εκεί πήρε μεταγραφή για τη Χέρτα όπου σε μία διετία είχε 64 συμμετοχές και 10 τέρματα στην Μπουντεσλίγκα.

Από το 2010 και ύστερα ανήκε στο Αμβούργο όπου είχε 79 συμμετοχές και επτά τέρματα, έχοντας δοθεί δανεικός για μία σεζόν στην Σερέζο Οσάκα. Επιπλέον, έχει χριστεί 25 φορές διεθνής με την ομάδα της Σερβίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα