Δικός της ο Άλεν Μπαρόχα!

 

Τέλος στην αγωνία των φίλων της ΑΕΚ για το ποιος θα είναι ο νέος τερματοφύλακας της ομάδας. Η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση αποφάσισε να αποκτήσει τον 26χρονο τερματοφύλακα από το Καράκας ο οποίος έλαμψε στο πρόσφατο Copa America και μπήκε στο μάτι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Ο συγκεκριμένος γκολκίπερ δεν υπήρχε στο μπλοκάκι του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης, ωστόσο μπήκε αιφνιδιαστικά όταν τον είδε να κατεβάζει ρολά στο ματς Βενεζουέλα-Κολομβία και στη συνέχεια να συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις στα δύο επόμενα ματς της Εθνικής του ομάδας.

Στη συνέχεια, ο Μιλοβάνοβιτς κλήθηκε να μελετήσει όλη την σταδιοδρομία του, διαπίστωσε την πραγματική του πρόοδο τα τελευταία χρόνια (όταν και κέρδισε φανέλα βασικού στην Εθνική Βενεζουέλας) και εκμεταλλευόμενος το χαμηλό του κασέ και το περιορισμένο ενδιαφέρον για πάρτη του, κατάφερε να τον πείσει σχετικά εύκολα να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Η έλευση του συμπατριώτη του Βάργκας έκανε την επιλογή του Μπαρόχα ακόμη πιο εύκολη.

Ο Μπαρόχα δεν έχει βέβαια ευρωπαϊκή εμπειρία, ούτε διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Ανέστη και παρεκκλίνει η επιλογή αυτή από τον αρχικό σχεδιασμό, που ήθελε την ΑΕΚ να επιλέγει έναν έμπειρο τερματοφύλακα με ύψος παρόμοιο με του Ανέστη, προκειμένου να αποτελέσει και δάσκαλο για τον Έλληνα τερματοφύλακα της Ένωσης που έχει πολλά ελαττώματα στο ψηλό παιχνίδι παρά το ύψος του. Ωστόσο, οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Μπαρόχα στο Copa America άλλαξαν το σχεδιασμό!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα