Διπλό χτύπημα του Σαββίδη!

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα ο Ιβάν Σαββίδης με τις απανωτές μετεγγραφές έμπειρων και εγνωσμένης αξίας ξένων ποδοσφαιριστών. Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ δυναμώνει για να διεκδικήσει την πρώτη του συμμετοχή στο Champions League και ότι πληθαίνει σε επιλογές προκειμένου να γεμίσει σε βάθος και να αντέξει μία σεζόν που ευχή όλων είναι να έχει πολλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Κι αν ο Άχνελ Κρέσπο βρίσκεται από τα προηγούμενα 24ωρα στην Ελλάδα για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, εντελώς απροειδοποίητη ήταν η άφιξη του Ολλανδού Ντιέγκο Μπίσεσβαρ! O 28χρονος μέσος δημιούργησε πολύ καλό όνομα για τις δημιουργικές του αρετές όταν έπαιζε στη Φέγενορντ και πήρε μετεγγραφή για την Καϊσερισπόρ στην Τουρκία. Παρά το ότι έκανε καλές χρονιές, δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο μάτι κάποιας μεγάλης ομάδας της Πόλης.

Μπήκε, όμως, στο μάτι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ που βλέποντας τη σταθερότητά του, αλλά και την ωρίμανσή του (συν το ότι φέτος έδειξε και εκτελεστική ικανότητα) του κατέθεσαν πρόταση την οποία φαίνεται να αποδέχεται.  Ο «Δικέφαλος του βορρά» γεμίζει με λύσεις σε όλες τις γραμμές και μένει να δούμε αν ένας σχετικά άπειρος προπονητής θα καταφέρει να ελέγξει και να αξιολογήσει το δυνατό ρόστερ που έχει στη διάθεσή του.

Για τον Κρέσπο να πούμε πως είναι αρκετά έμπειρος, παίζει και στις τέσσερις (!) θέσεις της άμυνας, αλλά δεν έχει κάνει γεμάτες χρονιές στην καριέρα του (παρά μόνο στη Β’ Ιταλίας). Μάλλον έρχεται ως προσθετική λύση και όχι βασική.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα