Διώχνει Μαντούρο και Μάρτενς ο Άγγελος

Μετεξεταστέος έμεινε σε ακόμα ένα κρίσιμο εντός έδρας ματς ο ΠΑΟΚ και μάλιστα αυτή τη φορά στο πλέον καθοριστικό. Οι Θεσσαλονικείς αντιμετώπιζαν την Γκινγκάμπ για την τελευταία αγωνιστική του Europa League και ήθελαν μόνο νίκη ώστε να συνεχίσουν στους «32» του θεσμού και για να μην αποκλειστούν για πρώτη φορά από τη φάση των ομίλων.

Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη, αλλά και ο ίδιος ο τεχνικός του «Δικεφάλου» βρέθηκαν σε κάκιστη μέρα και τελικά έχασαν με το «κολακευτικό» βάσει της εικόνας του ματς 2-1, κόντρα σε μια ομάδα που σημειωτέον βρίσκεται στη 16η θέση του πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Αποτέλεσμα αυτού είναι ο ΠΑΟΚ να έχει χάσει πρόωρα τον πρώτο στόχο της σεζόν ενώ δεν πρέπει να λησμονεί κανείς ότι και στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας τίποτα δεν εξαρτάται από τον ίδιο.

Η εμφάνιση της ομάδας έχει εκνευρίσει σε μεγάλο βαθμό τον Άγγελο Αναστασιάδη κάτι που φάνηκε ακριβώς μετά τη λήξη του αγώνα που ο προπονητής του ΠΑΟΚ τα έβαλε όχι με… θεούς και δαίμονες, αλλά με δύο συγκεκριμένους παίκτες. «Το να βάζεις κάποιους να βοηθήσουν και να βγαίνουν σιδερωμένοι δεν το ανέχομαι. Είμαι εκνευρισμένους με αυτούς και θα λάβω μέτρα», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα, θέλοντας να «καρφώσει» συγκεκριμένα τους Μαντούρο και Μάρτενς.

Το να πει κανείς ότι για τον αποκλεισμό φταίνε αυτοί οι δύο παίκτες από τη στιγμή που αγωνίστηκαν ελάχιστα είναι αστείο, αλλά ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν ανέχθηκε τη νοοτροπία τους από τη στιγμή που πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο.

Σε κάθε περίπτωση είναι εύκολο να λέει κανείς ότι οι δύο Ολλανδοί «τέλειωσαν», αλλά είναι και μια αλήθεια ότι ο μεν Μάρτενς έχει ακόμα 1,5 χρόνο συμβόλαιο που σημειωτέον είναι και το υψηλότερο στην ομάδα (700-800.000 ευρώ) ενώ ο Μαντούρο έχει επίσης συμβόλαιο για ακόμα 1,5 χρόνο το οποίο του αποφέρει καθαρά 500.000 ευρώ.

Αυτό το γεγονός, λοιπόν, καθιστά πολύ δύσκολη την υπόθεση των λύσεων των συμβολαίων των δύο Ολλανδών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα