Δύσκολη η ανάκαμψη για τον Σαλπιγγίδη

Στα 34 του βαδίζει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και όλα δείχνουν ότι φέτος θα κάνει αρνητικό ρεκόρ σκοραρίσματος, καθώς θα χάσει αρκετά παιχνίδια στη συνέχεια του πρωταθλήματος μετά την επέμβαση που αναγκάστηκε να κάνει στο μετατάρσιο.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έχει μείνει φέτος στα τρία γκολ και αν δεν ξεπεράσει τα πέντε που σημείωσε τη σεζόν 2000-2001 με τη φανέλα της Καβάλας θα πετύχει ιστορικό χαμηλό για τα δεδομένα του.

Που είναι οι εποχές που σημείωνε κοντά στα 20 γκολ σε μία σεζόν, με αποκορύφωμα το 2005-2006 που σκόραρε 17 φορές για το πρωτάθλημα και τρεις  φορές στην Ευρώπη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ; Φέτος, βρήκε δίχτυα μόνο στον πρώτο –καλό για τον ΠΑΟΚ- γύρο του πρωταθλήματος, ενώ τελευταία φορά σκόραρε στις 30 Νοεμβρίου, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Ο Σαλπιγγίδης θα είναι λογικά πάλι έτοιμος σε ένα μήνα και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να βοηθήσει στην ανάκαμψη του ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιό του λήγει σε δύο χρόνια, αλλά ο Σαββίδης έχει προαναγγείλει μεγάλες αλλαγές και ίσως ο εκ των αρχηγών του Δικεφάλου βρεθεί προ εκπλήξεως…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα