«Δώρο για τους ΠΑΟΚτσήδες στη Γερμανία»

Ένα αρκετά… ιδιαίτερο δώρο θα φέρει φέτος ο Άγιος Βασίλης στους Έλληνες οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Γερμανία κι αυτό σύμφωνα με τον Γιάννη Τοπαλίδη δεν θα είναι άλλο από την παρουσία του δικέφαλου του βορρά στην έδρα της Σάλκε για το Γιουρόπα Λιγκ.

«Όπως είδα τον ΠΑΟΚ πίστευα ότι μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα ανέβει πολύ στη βαθμολογία. Το πιο καλό έμψυχο υλικό το έχει ο ΠΑΟΚ. Κάνει όμως παιχνίδια όπως αυτό μέσα στη Λεωφόρο που δεν απείλησε καθόλου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έχει πολλούς Έλληνες και ΠΑΟΚτσήδες στη Γερμανία και γι’ αυτούς ήταν ένα μεγάλο δώρο το ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει εκεί. Δίνω πολλές ελπίδες στον ΠΑΟΚ απέναντι στη Σάλκε» ανέφερε ο συνεργάτης του Ότο Ρεχάγκελ στην θρυλική Πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 και πρόσεθεσε αναφερόμενος στη Σάλκε: «Μπορεί να ξεκίνησε άσχημα, αλλά τώρα βρήκε κάπως τον εαυτό της. Την άλλη φορά έπαιξε μεγάλο ρόλο η άδεια Τούμπα. Η γεμάτη έδρα, η γεμάτη Τούμπα είναι από τις πιο δυνατές έδρες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σην  Ευρώπη.

Έχει μερικούς πρωτοκλασάτους παίκτες. Έχουν καλή ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες και θα μπορούσε να είναι πρώτος δεύτερος. Είναι λίγο φαβορί λόγω Μπουντεσλίγκα».

Ο Τοπαλίδης αποκάλυψε ακόμα πως ο Ρεχάγκελ θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση της Σάλκε με τον ΠΑΟΚ, καθώς η μόνιμη κατοικία του τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη γύρω περιοχή, λέγοντας: «Ο Ρεχάγκελ σίγουρα θα είναι στα ματς με τον ΠΑΟΚ. Είναι κοντά στη Σάλκε το μέρος που μένει. Είναι 79 χρονών πλέον και πηγαίνει κάθε βδομάδα στα ματς. Η Γερμανική ομοσπονδία τον στέλνει σε διαλέξεις και συνέδρια ως πρεσβευτή του ποδοσφαίρου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα