Δώρο… Χριστουγέννων ο Μιλιβόγεβιτς!

Ο μάνατζερ του Λούκα Μιλιβόγεβιτς επιβεβαίωσε με κάθε… επισημότητα την πρόθεση του Ολυμπιακού να αποκτήσει τα δικαιώματα του πελάτη του, καλύπτοντας την προβλεπόμενη ρήτρα στο συμβόλαιό του.

Οι Πειραιώτες έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του Σέρβου μέσου, ο οποίος κέρδισε αμέσως μία θέση στο αρχικό σχήμα και πλέον θεωρείται βασικό στοιχείο στα πλάνα του Μίτσελ Γκονζάλεθ. Ο Ισπανός τεχνικός εισηγήθηκε την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον Ολυμπιακό, θεωρώντας πως πρόκειται για μία εξαιρετική επένδυση τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε οικονομικό.

Ο ατζέντης του Μιλιβόγεβιτς, Ράνκο Στόιτς, μίλησε σε σερβικά ΜΜΕ και αποκάλυψε πως σύντομα, ενδεχομένως και μέχρι το τέλος του χρόνου, θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Κρίνοντας από τις εξελίξεις τον τελευταίο καιρό, πριν από το τέλος του 2014 θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να περιμένει μέχρι το τέλος της σεζόν, αυτό τα λέει όλα για τις εντυπώσεις που έχει αφήσει ο Μιλιβόγεβιτς στην ομάδα αυτούς τους λίγους μήνες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι συζητήσιμη. Η ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, επιχειρεί να μειώσει τις απαιτήσεις της Άντερλεχτ, στοχεύοντας σε ένα ποσό γύρω στα 2.500.000 ευρώ.

Όσον αφορά τις προθέσεις του Μιλιβόγεβιτς, ο Σέρβος μέσος φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους». Η συγκεκριμένη πληροφορία ενισχύεται από τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος πριν λίγες μέρες, λέγοντας πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά και να αγωνίζεται στο Champions League.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα