Δώρο Χριστουγέννων… 6.000.000 ευρώ από Λούκας Πέρεθ!

Το καλοκαίρι «χάρισε» ένα εκατομμύριο ευρώ στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, αλλά όλα δείχνουν ότι θα το πάρει πίσω στο… εξαπλάσιό του, αν και εφόσον επιβεβαιωθεί το σενάριο μετακίνησης του Λούκα Πέρεθ στην Άρσεναλ.

Οι «κανονιέρηδες» του Αρσέν Βενγκέρ έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον μέχρι πρότινος μέσο του ΠΑΟΚ, ο οποίος το καλοκαίρι μετακινήθηκε από τη Θεσσαλονίκη στην ομάδα της Γαλικίας, έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Η διοίκηση του «Δικέφαλου του Βορρά» ωστόσο, διατήρησε το 30% των δικαιωμάτων του σε περίπτωση μεταπώλησής του σε άλλη ομάδα.

Η ομάδα εμφανίστηκε και ακούει στο όνομα Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι εμφανίζονται έτοιμοι να αποκτήσουν τον Ισπανό μέσο, καλύπτοντας τη ρήτρα των 19 εκατ. ευρώ που προβλέπεται στο συμβόλαιό του. Σε αυτήν την περίπτωση, στο ταμείο του ΠΑΟΚ θα μπει το ποσό των έξι και πλέον εκατ. ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί στο 30% του ποσοστού που έχει διατηρήσει.

Ο Λούκας Πέρεθ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ διαθέτει ένα ακόμη μεγάλο προσόν. Δεν έχει αγωνιστεί σε ευρωπαϊκά κύπελλα, οπότε ο Αρσέν Βενγκέρ θα έχει το δικαίωμα να τον χρησιμοποιήσει στα παιχνίδια του Champions League. Τα 19 εκατ. ευρώ είναι σαφώς μεγάλο ποσό, αλλά για μία αγγλική ομάδα και δη την Άρσεναλ, δεν αποτελούν εμπόδιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα