«Είμαστε πια αφεντικά της μοίρας μας»

Στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA μίλησε ο Στέφανος Αθανασιάδης, τόσο για την πρωτιά στο πρωτάθλημα και το ματς με την Γκινγκάμπ όσο και για τις απαιτήσεις του κόσμου, αλλά και για το μοναδικό, προσωπικό του επίτευγμα.

“Για κάποιους σαν εμένα, που ξεκίνησα την καριέρα μου από τις ακαδημίες της ομάδας και ήμουν τυχερός να παίζω πλέον και σε επαγγελματικό επίπεδο, η ευθύνη είναι τεράστια. Πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζουμε της εμπιστοσύνης των φιλάθλων και όλων αυτών που ονειρεύονταν να βρίσκονται στη θέση μας”, δήλωσε αρχικά ο Κλάους και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι, πλέον, πρώτος σκόρερ στην ευρωπαϊκή ιστορία του ΠΑΟΚ με 16 γκολ σε 39 ματς: “Ποτέ δεν δίνω πολλή σημασία στα στατιστικά. Σ’ αυτή τη λίστα με τους σκόρερ υπάρχουν μερικοί σπουδαίοι παίκτες και είμαι περήφανος που βρίσκομαι κι εγώ. Για μένα είναι απλά ένα όνειρο που εκπληρώθηκε, το να παίζω στην ομάδα που υποστήριζα από μικρό παιδί”.

Για το ματς με την Γκινγκάμπ, ο Κλάους τόνισε: “Αυτό το παιχνίδι είναι σίγουρα ένας τελικός, εξάλλου αυτή είναι η φιλοσοφία μας φέτος, να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό”.

Για την υπόθεση πρωτάθλημα επεσήμανε: “Είμαστε αφεντικά της μοίρας μας πλέον. Είναι όμως ακόμα Δεκέμβριος, έτσι δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας σε κάθε ματς. Αν το κάνουμε όπως πρέπει, ο τίτλος θα είναι δικός μας. Ο ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να είναι διεκδικητής του τίτλου, αυτό βρίσκεται στο DNA του συλλόγου. Οι τίτλοι τρέφουν τις ομάδες. Μόνο αυτοί που ζουν στη Θεσσαλονίκη, που έχουν νιώσει την ατμόσφαιρα της Τούμπας, μπορούν να καταλάβουν τη σημασία μιας επιτυχίας για την ομάδα, τους οπαδούς και την πόλη”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα