“Εγώ μπορώ να κερδίσω τον Τσίπρα”

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας , αν καταφέρει να βρεθεί στη θέση του προέδρου, εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης  σε συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη.

Είμαι υπερήφανος για το όνομά μου και για τον πατέρα μου και θεωρώ ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι από τους πλέον αδικημένους πολιτικούς στην Ελλάδα», δήλωσε αρχικά  ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. σημειώνοντας με νόημα, ότι διαθέτει τόσο τα πολιτικά όσο και τα επαγγελματικά ένσημα, ώστε να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος.

Ερωτηθείς για το προφίλ που πρέπει να έχει ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι το κόμμα δεν πρέπει να μπει στη διαδικασία να βρει τον νέο «αντι-Τσίπρα», προσθέτοντας ότι αν εκλεγεί θα μπορέσει να κερδίσει τον πρωθυπουργό και να ανεβάσει τα ποσοστά του κόμματός του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον της χώρας ακόμα και σήμερα, λέγοντας ότι η Ελλάδα έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα τα οποία με τις σωστές κινήσεις θα την οδηγήσουν μπροστά και θα τη βγάλουν από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Διαχώρησε τη θέση του από τους υψηλούς τόνους μεταξύ των συνυποψηφίων του, λέγοντας ότι δεν συμμετέχει σε μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις, καθώς εκτιμά ότι τέτοιες κινήσεις δε βοηθούν, ενώ στόχος του είναι να πείσει τον νεοδημοκράτη να προσέλθει στις εκλογές και να ψηφίσει.

Ο κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη στις 6, 7 και 8 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα