Εκανε την τρίχα, τριχιά

Το βόλεϊ με το… τρόλεϊ μπέρδεψε κρεμασμένη στα κάγκελα του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ η Ζωή Κωνσταντοπούλου από το άγχος της να κερδίσει ψήφους υπερασπιζόμενοι τους πρώην εργαζομένους.

Μόνο που η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μπερδεύτηκε στις λεπτομέρειες. Δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Ο εισαγγελέας μου δήλωσε ότι η επιχείρηση δεν είναι υπό την ευθύνη της εισαγγελίας αλλά παρίσταται με εντολή του Αρείου Πάγου στις 12 το βράδυ. Στις 4.30 π.μ. δεν προσέρχονται εισαγγελείς σε μια Δημοκρατία για να εγγυώνται τη νομιμότητα. Ζητάμε επικοινωνία με τον μοναδικό εργαζόμενο που είναι μέσα στο χώρο. Η καγκελόπορτα που φράζει την είσοδο των βουλευτών είναι έκνομη ενέργεια και εκτροπής – η κυβέρνηση πρέπει να πάψει να κρύβεται και οι υπεύθυνοι να αναλάβουν την ευθύνη τους για αυτή την εκτροπή».

Η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική: ο εισαγγελέας ήταν εκεί μετά από κλήση της ΓΑΔΑ και καμία εμπλοκή δεν είχε ο Άρειος Πάγος…

Αν η συνήθως ακριβολόγος δεν είχε προτρέψει και ήταν τόσο αναλυτική όσο ήταν στις εκάστοτε προανακριτικές επιτροπές θα είχε αποφύγει την μπανανόφλουδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα