Εκεί που πραγματικά συμβαίνει το απίστευτο (vids)

Ο 18χρονος Κέβιν Γκρόου πέραν του γεγονότος ότι πάσχει από σύνδρομο Down δεν διαφέρει σε τίποτα άλλο από τα άλλα παιδιά της ηλικίας. Αγαπάει όσο τίποτα άλλο το μπάσκετ, ήταν μέλος της σχολικής ομάδας και φυσικά είχε ως όνειρο να φτάσει κάποια μέρα στο NBA.
Λέμε «είχε» γιατί το όνειρό του έγινε πραγματικότητα κατόπιν μιας αξιέπαινης κίνησης των Φιλαδέλφια Σέβεντι Σίξερς (Philadelphia 76ers).

Η ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ της χώρας, πρόσφερε διήμερο συμβόλαιο στο νεαρό, θέλοντας να του δώσει την ευκαιρία να ζήσει για δύο 24ωρα το όνειρό του.

Προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του, πέρασε από το τούνελ που παρουσιάζεται κάθε παίκτης πριν από την έναρξη κάθε ματς και συμμετείχε στον καθιερωμένο όρκο νίκης που δίνουν οι ομάδες.

Ο Κέβιν Γκρόου έγινε γνωστός σε όλη την Αμερική όταν ο προπονητής του στη σχολική ομάδα τον έβαλε στο παρκέ στον τελευταίο αγώνα της σεζόν για 2 λεπτά και πρόλαβε να σκοράρει 14 πόντους.

Μπορεί, λοιπόν το μότο του NBA «Where amazing happens» (μτφ: «Εκεί που το απίστευτο μπορεί να συμβεί») να έχει καθιερωθεί για το θέαμα που προσφέρει το πρωτάθλημα, αλλά η πραγματική ουσία της έκφρασης βρίσκεται πίσω από αυτές τις ενέργειες που αποδεικνύουν τι πραγματικά είναι ο αθλητισμός.

Δείτε το βίντεο για το πώς ξεκίνησε η ιστορία του Κέβιν Γκρόου


Special needs team manager Kevin Grow makes 4… από 22ios

Και το βίντεο με τη βραδιά όνειρο του 18χρονου

SportsCenter Kevin Grow signs 2-day contract… από patagooos

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα