«Εκλογές ίσως και πριν τις ευρωεκλογές»

«Σε επιφυλακή βρίσκονται πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ, βέβαιοι πως οι εκλογές είναι μόνο θέμα χρόνου. Μάλιστα οι προβλέψεις θέλουν προσφυγή στις κάλπες πολύ πριν από τις ευρωεκλογές!». Αυτό τόνιζε η «Α» στο αποκαλυπτικό της ρεπορτάζ το Σάββατο και ήρθε σήμερα ο Πάνος Σκουρλέτης να το επιβεβαιώσει!

Η «Α» σημείωνε πως «Οι τελευταίες κινήσεις του πρωθυπουργού με έντονο προεκλογικό άρωμα έχουν θορυβήσει την πλατεία Κουμουνδούρου. Όλα δείχνουν πως οι κάλπες θα είναι χειμερινές, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που κυριαρχούν, και εδώ ξεκινάει άλλος ένας «Γολγοθάς»».
Την Δευτέρα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μίλησε στον realfm και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, σχετικά με τα όσα έγιναν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τους υποψηφίους, αλλά και τη μορφή που θα έχει ένας ενδεχόμενος κυβερνητικός ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι πολύ πιθανό, κάτω από την πίεση των πραγμάτων, η κυβέρνηση να συρθεί σε εκλογές, η πριν, η ταυτοχρόνως ή αμέσως μετά τις ευρωεκλογές. Μπορεί και πριν», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, λίγο πριν ολοκληρώσει την τοποθέτηση του στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα